Λόγια...Άνεμοι της Ψυχής

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΔΙΣΑΚΙΑ

Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα και πως θα γίνετe ένας από τους συγγραφείς μας.

Ενημέρωση

Μια μικρή ενημέρωση για τους νέους φίλους στο «Λόγια …Άνεμοι της ψυχής» και μικρή υπενθύμιση για τους παλιούς.
Η ιστοσελίδα «Λόγια…Άνεμοι της ψυχής»  ξεκίνησε πριν 2 χρόνια,  ό,τι και  αν σημαίνει αυτό. Η αρχική σκέψη ήταν πως θα λειτουργούσε ως προσωπική ιστοσελίδα . Όσοι όμως με ξέρουν (προσωπικά) γνωρίζουν πως τα όμορφα θέλω να τα μοιράζομαι. Άρχισα να αναρτώ λοιπόν κείμενα, σκέψεις, ποιήματα, και άρθρα φίλων και γνωστών.  Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα που μεγάλωσε και έγινε ένα μεγάλο βιβλίο όπου μπορεί ο καθένας να βρει πολλά και ενδιαφέροντα πονήματα προς ανάγνωση.
Δεν κάνω κριτική, δεν επεμβαίνω, δεν διαλέγω. Ό,τι μου στείλετε το αναρτώ (στα όρια της λογικής, έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα πιστέψτε με!). Η «πολιτική» της ιστοσελίδας είναι απλή. Δεν ανεβάζω τίποτε που δεν έχετε στείλει εσείς. Δεν θέλω να μπαίνω στο προφίλ σας  στο “φατσοτέφτερο” για να μαζεύω υλικό,  ούτε σε άλλα σάιτς ή μπλοκ, δεν είναι σωστό για μένα. Κάποιες φορές επικοινωνώ μαζί σας μέσω προσωπικού μηνύματος, αλλά πιστέψτε με ο χρόνος είναι λίγος εσείς πολλοί!   Την αποστολή των γραπτών σας μπορείτε να την κάνετε μέσω του mail ή της σελίδας στο facebook  που βρίσκoντε  στην ιστοσελίδα μας «Λόγια…Άνεμοι της ψυχής» στο μενού    (πάνω αριστερά).
Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την εμπιστοσύνη όλο αυτό τον καιρό! Με την συνεργασία μας αυτό το διάστημα δημιουργήσαμε ένα μεγάλο «Βιβλίο» που έχει ταξιδέψει σε όλο το κόσμο. Νέες ενότητες εμπλουτίζουν το σάιτ συνεχώς.
Αν θέλετε να σας συμπεριλάβουμε στους «συγγραφείς» του σάιτ, στείλτε μας  μια φωτογραφία σας, το mail σας και ένα σύντομο βιογραφικό ή μια φράση που σας εκφράζει, με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν εύκολα οι αναγνώστες με ένα κλικ στο όνομα σας να βρουν όλα τα γραπτά σας, που έχουμε αναρτήσει.
Θα σας παρότρυνα επίσης να σχολιάζετε τα γραπτά που διαβάζετε, για την δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των αναγνωστών αλλά και των δημιουργών.
Βρείτε μας και στο Φατσοτέφτερο στην σελίδα μας 


Λόγια άνεμοι της ψυχής

Καλή μας συνέχεια!   


Μαριαλένα Δισακιά
Κατερίνα Δήμτσα

Επόμενο Άρθρο

Προηγούμενο Άρθρο

Θα χαρώ πολύ να γράφετε σχόλια που θα βοηθήσουν στην δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου. Τών παθών κρίσει καί ασκήσει περιγιγνόμεθα, πρότερον δέ ή κρίσις εστί. (Με την κρίση και την άσκηση κυριαρχούμε πάνω στα πάθη μας, μα η κρίση είναι το πρώτο). - Πλούταρχος

© 2024 Λόγια…Άνεμοι της Ψυχής